Центрифугално роторско коло со отворени лопатки

Центрифугално роторско коло со отворени лопатки


  • 0
  • март 11, 2023
More Information

ОПИС

Центрифугално роторско коло со отворени лопатки за ниски и средни притисоци. Дијаметар од 98 до 500 mm.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Погодни за чист воздух.