Пригушувачи за центрифугални вентилатори

Пригушувачи за центрифугални вентилатори


  • 0
  • март 3, 2023
More Information

ОПИС

Направени на барање на клиентот, од галванизиран метал.

АПЛИКАЦИИ

Тие се користат кога вентилаторот не е поврзан на влезот и затоа е неопходно да се намали испуштената бучава.