Заштитни решетки

Заштитни решетки


  • 0
  • март 1, 2023
More Information

ОПИС

Корисен додаток за избегнување на вшмукување на предмети и можни несреќи во случај вентилаторот да не е поврзан со канал.

ОПЦИИ

Можат да се произведат во обоен, галванизиран или AISI челик.