Аксијални импелери

Аксијални импелери


  • 0
  • март 7, 2023
More Information

ОПИС

Дијаметар од 300 до 1600 mm.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Изведби од PPG, PAG или алуминиум.