DF – фрикциони ограничувачи на вртежен момент

DF – фрикциони ограничувачи на вртежен момент


More Information
Лизгачка безбедносна спојка каде што компонентата за пренос е поставена помеѓу два фрикциони прстени и се лизга кога ќе се достигне калибрираниот вртежен момент. Минимумот кој ви е потребен за заштита со ниска цена.