RXP 800 – индустриски редуктори со високи вртежни моменти

RXP 800 – индустриски редуктори со високи вртежни моменти


More Information
Новата палета на индустриски редуктори со паралелни осовини поставуваат нов стандард на пазарот, со соодветни големини кои обезбедуваат постојана и оптимална сигурност во најтешките работни услови. Овој производ е ефективен одговор на потребите на средно-тешката и тешката индустрија. Зголемениот капацитет на оптеретувања на цилиндричните запчаници и лежишта овозможи да се намали големината на редукторите, намалувајќи го централното растојание на вратилата помеѓу влезот и излезот. Со оваа нова линија можете да ги поврзете електричниот мотор и погонуваниот уред на иста страна.