RXO-V-EST 700-800 – редуктори за екструдери

RXO-V-EST 700-800 – редуктори за екструдери


More Information
Оваа нова серија на редуктори за single screw екструдери, ја зацврсти позицијата на нашата компанија како лидер на пазарот. RXO-V/EST е иновативна машина со screw front extraction и специјални лежишта на прирабница. За екструдери со дијаметри од 30 mm до 300 mm. Бидејќи овој сектор е континуирано еволуира, нашата компанија постојано истражува и развива нови решенија за клиентите.