QL – брза спојка

QL – брза спојка


More Information
Решението QL e за лесно и прилагодливо поврзување на погонуваната единица. Широк опсег на големини се достапни за секој тип на редуктор, стандарден заменски со лесно демонтирање. Преку шупливото вратило, заштитено со отстранливо капаче, го штити погонското вратило од атмосферските оштетувања. Совршено одговара за тешките индустрии како што се рударството, каменоломите и фабриките за цемент.