PVA – конзолни вертикални центрифугални пумпи

PVA – конзолни вертикални центрифугални пумпи


More Information
Конзолни вертикални центрифугални пумпи. Индустриски пумпи погодни за транспортирање корозивни течности со честички.
  • Материјали: AISI 316 или Titanium.
  • Макс. проток: 24 m3/h. Макс. притисок: 26 mlc.
  • Комбинација од labyrinth, прстенести и PTFE заптивки гарантираат отпор против гасови и пареи.
  • Роторско коло со ниско аксијално оптеретување.
  • Погодни за корозивни течности кои содржат честички.
Вертикалните конзолни пумпи од серијата PVA се направени од метални материјали (AISI316 и титаниум) и се погодни за корозивни течности кои содржат цврсти честички.