PML – постоље за мотор

PML – постоље за мотор


More Information
Изработен од галванизиран челик; Третман на галванизација по обработка за да се избегнат оксидации на елементите; Конструиран за да се обезбеди максимално лизгање и да се избегнат деформации; Целосно издупчен модел за брза инсталација и поставување на моторот; Одличен сооднос цена/перформанси; Достапно за IEC мотори 56A – 180L.