P – редуктори со паралелни осовини

P – редуктори со паралелни осовини


More Information
Овој асортиман на производи е исклучително робустен поради едноделно, лиено куќиште, кое, во комбинација со техничкиот дизајн на компактниот PAM влез, го става производот на највисокото ниво на пазарот во однос на квалитетот и перформансите.