EXR – Хеликоидни коси планетарни редуктори со висок вртежен момент

EXR – Хеликоидни коси планетарни редуктори со висок вртежен момент


More Information
EXR редукторите ги комбинираат високите перформанси и робусноста на планетарните менувачи со ефикасноста и доверливоста на косите хеликоидни менувачи. Овие EXR комбинирани редуктори се идеални за апликации кои бараат голема моќност заедно со средно-ниски излезни брзини. Во споредба со линиските редуктори, комбинираните редуктори EXR гарантираат значителни придобивки за топлинскиот капацитет, преносните односи и тивкото работење. Моќ без компромиси.