CFU – CFB – целосни DIN 705 стезни прстени и стезни прстени со раб

CFU – CFB – целосни DIN 705 стезни прстени и стезни прстени со раб


More Information
поред DIN 705; Достапно со раб; Од нерѓосувачки челик, со брза испорака.