AM – еднофазни мотори со кочници

AM – еднофазни мотори со кочници


More Information
Еднофазните индукциски мотори со кочници се ефективно и ефикасно решение кога е потребен погон во наизменична струја. Монофазните мотори се достапни според меѓународните IEC стандарди. Во верзии со прирабница B5, B14 и ногари B3. Еднобрзински со  2/4/6 полови и двобрзински со 2/4 полови; Достапни со моќност од 0,06 Kw до 2,2 Kw. Кочниците се достапни во AC и DC струја.