Редуктори со GSMoveRX постоље

Редуктори со GSMoveRX постоље


More Information
Индустриски RX 800 линија ги задоволуваат потребите на апликациите во цементната индустрија нудејќи компоненти со највисок квалитет, кои лесно се прилагодуваат поради можност за различни конфигурации за монтирање. Покрај редукторот, може да ви обезбедиме хидраулична спојка, кочница, електричен мотор монтирани на GSMoveRX постоље. Ова комплетно решение за погонување им овозможува на нашите клиенти да го поедностават инженерскиот процес, намалувајќи го времето и трошоците за склопување и добивајќи гаранција.